Thursday, December 1, 2022

Tech

Si të keni WiFi gjatë tërë kohës në Stamboll?

Mbajtja e kontaktit me familjen, mikun ose punën tuaj është një prioritet gjatë udhëtimit jashtë vendit. Qëndrimi i lidhur me rrjetet sociale si...

Trenat më të shpejtë në botë

Ndërsa bota përballet me ndryshimet klimatike, fluturimet me distanca të shkurtra duken gjithnjë e më jotërheqëse për shumë udhëtarë. Fenomeni flygskam (turpi i...

Elon Musk thotë se Twitter do të ofrojë “amnisti” për llogaritë e pezulluara

Pronari i ri i Twitter, Elon Musk ka thënë të enjten se do të jep ‘amnisti’ për llogaritë e pezulluara nga java e...
- Advertisement -

Musk akuzon Apple për “censurë”, kritikon se po i rrezikon të ardhurat e Twitter

Elon Musk ka thënë se Apple ka ndaluar shumicën e reklamave të saj në Twitter dhe ka akuzuar kompaninë se kërcënon të heqë...

Si të keni WiFi gjatë tërë kohës në Stamboll?

Mbajtja e kontaktit me familjen, mikun ose punën tuaj është një prioritet gjatë udhëtimit jashtë vendit. Qëndrimi i lidhur me rrjetet sociale si...

Trenat më të shpejtë në botë

Ndërsa bota përballet me ndryshimet klimatike, fluturimet me distanca të shkurtra duken gjithnjë e më jotërheqëse për shumë udhëtarë. Fenomeni flygskam (turpi i...
- Advertisement -
- Advertisement -