Sunday, November 27, 2022

Sport

Pajtohen tifozët shqiptarë, “Shvercerat” dhe “Ballistët” shtrijnë dorën e pajtimit në Prekazin legjendar

Humanisti dhe hoxha i njohur, Halil Kastrati ka konfirmuar pajtimin e dy tifozërive shqiptare nga Maqedonia e Veriut, “Shvercerave” të Shkupit dhe “Ballistëve” të...

Pas shumë polemikave e kritikave, sot nis Botërori i futbollit në Katar

Pas 12 vjetësh pyetje, kritika dhe hamendje, Botërori i futbollit në Katar më në fund do të nisë të dielën. Pas 12 vjetësh pyetje, kritika...

KUMANOVË: NUK NDALET BASHKIMI, SIGURT DREJT TITULLIT KAMPION

Futbollistët e Bashkimit hapërojnë të sigurt drejt titullit kampion. Në kuadër të xhiros së nëntë të Ligës së Tretë - Veri, Bashkimi para publikut...
- Advertisement -

Ndërhyrja e shtetit dhe padrejtësia e MKRS-së ndaj FFK-së rrezikojnë përjashtimin e Kosovës nga UEFA e FIFA!

Misioni parësor i Federatës Ndërkombëtare të Futbollit, FIFA e asaj evropiane, UEFA, janë shteti larg duart nga futbolli. Nuk pranohet asnjë vendim administrativ e aq...

Pajtohen tifozët shqiptarë, “Shvercerat” dhe “Ballistët” shtrijnë dorën e pajtimit në Prekazin legjendar

Humanisti dhe hoxha i njohur, Halil Kastrati ka konfirmuar pajtimin e dy tifozërive shqiptare nga Maqedonia e Veriut, “Shvercerave” të Shkupit dhe “Ballistëve” të...

Pas shumë polemikave e kritikave, sot nis Botërori i futbollit në Katar

Pas 12 vjetësh pyetje, kritika dhe hamendje, Botërori i futbollit në Katar më në fund do të nisë të dielën. Pas 12 vjetësh pyetje, kritika...
- Advertisement -
- Advertisement -