Monday, March 27, 2023

Rajon

Shqipëri: Sot opozita proteston kundër qeverisë

Partia Demokratike proteston sot kundër Qeverisë Rama në një tubim në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” që nis në orën 12:00. Kryetari i Partisë Demokratike Sali...

Kamberi dorëzon në Kuvendin e Serbisë propozimin për përdorimin e flamurit shqiptar

Deputeti i vetëm shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi ka dorëzuar sot në Kuvend propozimin për lejimin e përdorimit të flamurit shqiptar në...

Begaj në takimin me Ahmetin dhe Grubin veçon trendin pozitiv të marrëdhënive midis shqiptarëve dhe maqedonasve

Është shumë e rëndësishme që faktori politik shqiptar në Maqedoninë e Veriut të vijojë të kontribuojë në zhvillimet pozitive në marrëdhëniet ndëretnike mes shqiptarëve...
- Advertisement -

Kosova për herë të parë shënon Ditën e Pavarësisë në Beograd

Kështu shkruan Ragmi Mustafi, nga Partia për Veprim Demokratik, duke ndarë fotografi nga kjo ngjarje. “Me ftesë të ambasadorit, Sh. T. Z. Jetish Jashari, ...

Shqipëri: Sot opozita proteston kundër qeverisë

Partia Demokratike proteston sot kundër Qeverisë Rama në një tubim në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” që nis në orën 12:00. Kryetari i Partisë Demokratike Sali...

Kamberi dorëzon në Kuvendin e Serbisë propozimin për përdorimin e flamurit shqiptar

Deputeti i vetëm shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi ka dorëzuar sot në Kuvend propozimin për lejimin e përdorimit të flamurit shqiptar në...
- Advertisement -
- Advertisement -