Friday, December 2, 2022

Botë

Kreu i besimtarëve myslimanë shqiptarë mban fjalim në Kishën Evangjeliste

"Të krishterët dhe muslimanët besojnë në të njëjtin Zot: Zotin e Abrahamit dhe Isakut. Është mirë që mund të festojmë së bashku këtu dhe...

Mediat britanike zbulojnë numrin e shqiptarëve në burgje: U kushtojnë 57 milionë paund në vit taksapaguesve

Emigrantët shqiptarët janë kthyer në një nga çështjet më të rëndësishme të trajtuara gjatë ditëve të fundit nga mediat në Mbretërinë e Bashkuar. Në një...

Lëvizja BESA ka mbajtur tubim me mërgimtarët në Leverkuzen të Gjermanisë ku edhe ka zgjedhur strukturat e reja

Lëvizja BESA ka mbajtur tubim me mërgimtarët në Leverkuzen të Gjermanisë ku edhe ka zgjedhur strukturat e reja, kryetarin e nëndegës si dhe kryesinë...
- Advertisement -

Qeveria japoneze u kërkon qytetarëve të veshin rrollka gjatë dimrit që të mos harxhojnë rrymë

Guvernatori i Tokios u ka kërkuar banorëve të qytetit që të veshin rrollka këtë dimër që të reduktohet konsumi i energjisë. Yuriko Koike tha se...

Kreu i besimtarëve myslimanë shqiptarë mban fjalim në Kishën Evangjeliste

"Të krishterët dhe muslimanët besojnë në të njëjtin Zot: Zotin e Abrahamit dhe Isakut. Është mirë që mund të festojmë së bashku këtu dhe...

Mediat britanike zbulojnë numrin e shqiptarëve në burgje: U kushtojnë 57 milionë paund në vit taksapaguesve

Emigrantët shqiptarët janë kthyer në një nga çështjet më të rëndësishme të trajtuara gjatë ditëve të fundit nga mediat në Mbretërinë e Bashkuar. Në një...
- Advertisement -
- Advertisement -