Thursday, March 30, 2023

Gjatë vitit 2022 këto ishin top 10 veturat më të shitura në Kosovë


Veturat janë pjesë pandashme e përditshmërisë tuaj, kjo sepse shumicën e obligimeve në punë apo familjare i lehtëson.

Kosova është një ndër vendet në të cilin përdoren jashtëzakonisht shumë veturat, brenda qyteteve por edhe nëpër udhëtime të ndryshme.

Për këtë arsye e shumë të tjera, përzgjedhja e veturës para blerjes kërkon të shikoni dhe të kontrolloni mirë disa specifika dhe avantazhe që një veturë i posedon.

Kjo ka të bëj me kualitetin e veturës, sigurinë qe u ofron gjatë vozitjes, komfortit e sigurisht edhe madhësisë që juve ju përshtatet më mirë.

Duke marrë parasysh të gjitha këto, gjatë vitit të kaluar, pra vitit 2022 janë gjithsej dhjetë marka të veturave të cilat kanë pasur më së shumti shitje.

Listës së veturave më të shitura në Kosovë ju paraprinë Dacia me 414 vetura të shitura dhe Renault me 369 vetura të shitura, duke lënë më pas të radhitura markat e tjera të veturave si: Toyota, Skoda, VW, Suzuki, KIA, Opel, Hyundai dhe Mercedes.

Ilustrim

KËTO JANË TOP MARKAT E VETURAVE MË TË SHITURA NË KOSOVË:

Dacia: 414 vetura të shitura

Renault: 369 vetura të shitura

Toyota: 339 vetura të shitura

Skoda: 304 vetura të shitura

VW: 266 vetura të shitura

Suzuki: 209 vetura të shitura

KIA: 206 vetura të shitura

Opel: 180 vetura të shitura

Hyundai: 136 vetura të shitura

Mercedes: 120 vetura të shitura.

TË FUNDIT

Alternativa: Drejtësia e gjunjëzuar në Maqedoninë e Veriut

Alternativa e Afrim Gashit përmes një kumtese ka reaguar në lidhje me vjetërsimin e lëndës së ”Titanik 2” ku akuzohet Sasho Mijallkov. Sipas tyre...
Marketing
Marketing
- Advertisement -