Tuesday, January 31, 2023

Ali Ahmeti: Vizituam edhe hapësirat e Qendrës Informative Kulturore, ku u mirëpritëm nga drejtori i kësaj qendre, Zllatko Origjanski

Pas mikpritjes së mbrëmshme vëllazërore të Kryeministrit Edi Rama, gjatë qëndrimit tonë në Tiranë vizituam edhe hapësirat e Qendrës Informative Kulturore, ku u mirëpritëm nga drejtori i kësaj qendre, z. Zllatko Origjanski.

Kjo qendër është rezultat i bashkëpunimit tonë të përforcuar ndërqeveritar me Republikën e Shqipërisë, një projekt institucional që synon të ruajë dhe avancojë lidhjen kulturore mes vendeve tona.

Ju urova punë të mbarë drejtuesve të kësaj qendre dhe materializim të përpiktë të programit të bashkëpunimit ndërkulturor mes vendeve tona.

TË FUNDIT

Edhe njëherë për vetminë

Edhe njëherë për vetminë Shkruan: Hamdi Nuhiju Vetmia po bën thirrjen e kobshme. Po mbledh të gjithë të dëshpëruarit, të lodhurit, të përbuzurit, të vyshkurit nga...
Marketing
Marketing
- Advertisement -