Monday, January 30, 2023

KF Bashkimi përshëndet vendimin dhe faleminderon këshillin komunal për mjetet e ndara për vitin 2023

K.F.Bashkimi 1947, pershendet vendimin e Keshillit komunal mbi mjetet e ndara per klubin tone, me buxhetin e vitit 2023!

Per sportin kurre nuk eshte mjafte, por cdo rritje eksponenciale te buxhetit duhet te pershendetet dhe falemnderohet nga zemra!

Po behet mire!

TË FUNDIT

Edhe njëherë për vetminë

Edhe njëherë për vetminë Shkruan: Hamdi Nuhiju Vetmia po bën thirrjen e kobshme. Po mbledh të gjithë të dëshpëruarit, të lodhurit, të përbuzurit, të vyshkurit nga...
Marketing
Marketing
- Advertisement -