Friday, January 27, 2023

FRI: “MUHAMEDI A.S. MODEL PËR NJERËZIMIN”

Forumi Rinor Islam – dega në Kërçovë gjatë kësaj fundjave ka realizuar ligjëratë të hapur me dr. Kujtim Kasami në ambientet e FRI-së në Kërçovë.

Tema që u trajtua në këtë ligjëratë ishte e titulluar “Muhamedi a.s. model për njerëzimin”. Ndër të tjera u tha: “Mesazhi i tij qe një burim paqeje e qetësie, dhe e vetmja për të bërë njerëzimin që të shijojë këtë paqe e qetësi është që njerëzve t’ua mësojmë shëmbëlltyrën e tij dhe atë që solli ai.”

Kërçovë, 25 nëntor 2022

TË FUNDIT

Ministri i Alternativës lehtëson jetën e studentëve, nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi me FON

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti, që vjen nga radhët e Alternativës dega në Kumanovë, sot ka nënshkruar një Memorandum Bashkëpunimi midis...
Marketing
Marketing
- Advertisement -