Friday, December 2, 2022

Prof.dr.Kushtrim Ahmeti u zgjodh u.d. rektor i Universitetit të Tetovës

Prof.dr. Kushtrim Ahmeti është zgjedhur në postin e u.d. rektor i Universitetit të Tetovës. Ai është votuar njëzëri nga Senati i UT-së, mëson INA. Kushtrim Ahmeti deri tani ka qenë edhe në postin e kryetarit të senatit dhe më parë edhe prorektor i UT-së. Ai deri më tani ka ligjëruar në Fakultetin e Filozofisë. Ahmeti

Kushtrim Ahmeti deri tani ka qenë edhe në postin e kryetarit të senatit dhe më parë edhe prorektor i UT-së. Ai deri më tani ka ligjëruar në Fakultetin e Filozofisë. Ahmeti ka arritur nivelet më të larta shkencore akademike, dhe se mban titull e doktorit të shkencave sociale. (INA)

TË FUNDIT

Twitter pezullon sërish llogarinë e Kanye West

Platforma e mediave sociale, Twitter ka pezulluar të premten llogarinë e reperit amerikan, Kanye West përsëri, vetëm dy muaj pasi iu kishte rikthyer,...
Marketing
- Advertisement -