Monday, November 28, 2022

AFRIM GASHI: Urojmë nga zemra datat e rëndësishme të gjuhës shqipe e të kombformimit tonë të jenë pika orientimi edhe për ne dhe brezat që vijnë pas

Në këtë ditë, kur festojmë 114-vjetorin e Kongresit të Abecesë, që sivjet ka ardhur bashkë me jubileun e 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit, urojmë nga zemra që këto dy data të rëndësishme të gjuhës shqipe e të kombformimit tonë të jenë pika orientimi edhe për ne dhe brezat që vijnë pas.

Një komb që diti ta zgjidhë problemin e shkronjave dhe të gjuhës, ka dhënë prova se e di rrugën që duhet ta ecë edhe në shekullin e ri për t’iu bashkuar edhe formalisht kontinentit mëmë.

Gëzuar Ditën e Alfabetit!

TË FUNDIT

Si të keni WiFi gjatë tërë kohës në Stamboll?

Mbajtja e kontaktit me familjen, mikun ose punën tuaj është një prioritet gjatë udhëtimit jashtë vendit. Qëndrimi i lidhur me rrjetet sociale si...
Marketing
- Advertisement -