Saturday, January 28, 2023

Pse Artan Grubi është shumë i rëndësishëm për Ali Ahmetin? – Përgjigjet Zëvendëskryeministri Grubi

Fjalët se Ahmeti po e ruan Grubin dhe se ky i fundit është shumë i rëndësishëm për të, Zëvendëskryeministri Grubi i cilëson si të dëmshme, por nga ana tjetër shprehet se ai nuk i ka dëgjuar këto fjalë.

“Unë jam i barabartë me të gjithë që japin kontribut në BDI…Për momentin unë jam vetëm vazhdimësi e asaj që ka nisur nnë këtë pozitë me aminin dhe përkrahjen e plotë të z.Ahmeti, Musa Xhaferi, Abdilaqim Ademi, Hazbi Lika, Sadulla Duraku e gjithë të tjerët që kanë qënë në këtë pozitë, por edhe pozitat ministrore tjera”, deklaroi Artan Grubi.

TË FUNDIT

Ministri i Alternativës lehtëson jetën e studentëve, nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi me FON

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti, që vjen nga radhët e Alternativës dega në Kumanovë, sot ka nënshkruar një Memorandum Bashkëpunimi midis...
Marketing
Marketing
- Advertisement -