Thursday, March 30, 2023

Visar Ganiu: Zgjedhjet janë proces shumë i rëndësishëm dhe shprehje e vullnetit të lirë

Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim, Visar Ganiu ka shfrytëzuar të drejtën për votim dhe më këtë rast ka ka ftuar gjithë qytetarët të realizojnë të drejtën e votës, pasi zgjedhje janë proces shumë i rëndësishëm dhe shprehje e vullnetit të lirë.

“Sot shfrytëzova të drejtën demokratike për të votuar për Zgjedhjet lokale 2021.

Si zakonisht përkrahë meje e kisha edhe familjen time.

Zgjedhjet janë proces shumë i rëndësishëm dhe shprehje e vullnetit të lirë. Andaj i ftoj qytetarët të realizojnë të drejtën e votës!”, thekson Visar Ganiu.

TË FUNDIT

Alternativa: Drejtësia e gjunjëzuar në Maqedoninë e Veriut

Alternativa e Afrim Gashit përmes një kumtese ka reaguar në lidhje me vjetërsimin e lëndës së ”Titanik 2” ku akuzohet Sasho Mijallkov. Sipas tyre...
Marketing
Marketing
- Advertisement -