Thursday, March 30, 2023

Dalja e votuesve në Kumanovë deri në ora 15:00 është 28,25 për qind

Sipas të dhënave të Komisionit Shtetëror për Zgjedhje (KSHZ), deri në ora 15:00 në qytetin e Kumanovës kanë votuar gjithsej 16.650 votues, përkatësisht 28,25 për qind, informon tvfesta.

Në Kumanovë sot, votimi zhvillohet në 167 vendvotime, dhe gjithsej 93.986 qytetarë kanë të drejtë vote.

TË FUNDIT

Alternativa: Drejtësia e gjunjëzuar në Maqedoninë e Veriut

Alternativa e Afrim Gashit përmes një kumtese ka reaguar në lidhje me vjetërsimin e lëndës së ”Titanik 2” ku akuzohet Sasho Mijallkov. Sipas tyre...
Marketing
Marketing
- Advertisement -