Thursday, March 30, 2023

Bilall Kasami voton dhe fton qytetarët për të votuar masovikisht

Kreu i Lëvizjes Besa dhe kandidati për kryetar komune, Bilall Kasami sot ka shfrytëzyar të drejtën e votës në vendvotimin te Gjimnazi i Tetovës.

“Sot është një ditë feste për qytetarët pasi kanë të drejtë në mënyrë demokratike që të votojnë dhe të vendosin për të ardhmen e tyre” ka deklaruar Bilall Kasami

Ai më tej ka bërë thirrje qe qytetarët të dalin më masovikisht të votojnë dhe të zgjedhin se kush do të udhëheq me komunat e tyre.

TË FUNDIT

Alternativa: Drejtësia e gjunjëzuar në Maqedoninë e Veriut

Alternativa e Afrim Gashit përmes një kumtese ka reaguar në lidhje me vjetërsimin e lëndës së ”Titanik 2” ku akuzohet Sasho Mijallkov. Sipas tyre...
Marketing
Marketing
- Advertisement -