Thursday, March 30, 2023

Ambasada amerikane mbështet thirrjen për largim të UNMIK-ut nga Kosova

Edhe një herë Ambasada amerikane në Prishtinë ka ripërsëritur thirrjet për mbylljen e misionit të UNMIK-ut në Kosovë, duke ricituar atë që tha përfaqësuesi i SHBA-së Jeffrey DeLaurentis dje në Këshillin e Sigurimit të OKB-së.

“Ngjarjet e fundit përsëri demonstruan se UNMIK-u e ka përmbushur qëllimin e tij siç është përcaktuar në mandatin fillestar. Ne duhet ta pranojmë këtë realitet dhe të shkojmë drejt mbylljes së tij”, thuhet në mbishkrimin e ambasadës në Twitter.

TË FUNDIT

Alternativa: Drejtësia e gjunjëzuar në Maqedoninë e Veriut

Alternativa e Afrim Gashit përmes një kumtese ka reaguar në lidhje me vjetërsimin e lëndës së ”Titanik 2” ku akuzohet Sasho Mijallkov. Sipas tyre...
Marketing
Marketing
- Advertisement -